14 Ocak 2008 Pazartesi

VANG VIENG NEHIR KASABASI :)

Guneye dogru inerken boyle bir kasaba var dediler, gidin guzeldir dediler.. Gitik, guzelmis.. Her tarafindan nehirler akiyormus. Tam dinlenme yeriymis..Bol bol yattik, dinlendik. Tembellik diz boyu, dogru durust fotograf bile cekemedim. Biraz da hastalaninca iyice koyverdim :) Klasik turist hastaligi iste, yemeklerden olsa gerek :) Bu kadar yatmama buyuk sebep de budur.. Ama neyseki simdi iyilestim, tam gaz devam!
Asagidaki foto , hertaraftan fiskiran ormanin arasindaki Lagoon lardan sadece bir tanesi.. Bunlardan o kadar cok varki, otobusle giderken bile yol kenarindan uzeri niluferlerle kapli bir suru goletleri gorebilirsiniz , tropik memleket iste :)
Laos`un baskenti Vientien`den Kambocya`nin baskenti Phnom Phen` e geciyoruz artik.Bakalim bir daha nerenin fotograflarini gosterecegim size :)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne guzel yaptiniz gitmekle, aferin cocuklarim. Benim yerime de gezin, ama dikkat edin. Midenizi bozmayin,gezinin tadini cikarın.
Opuyorum ikinizi de...
anne

kamiş dedi ki...

Tesekkurler Nemika, ziyaretin bizi cok sevindirdi :)

Adsız dedi ki...

Askim benim, ne ince ne emekci bi kadindir o. Boyle guzel sayfalar hazirlamak kolaymi sanirsiniz? Her gece nerdeyse, ugrasir, guzel fotograflar secer, duygu dolu resim alti yazilari hazirlar, sevgilisine gosterir, onunda onayini alir ve sevdikleriyle paylasir. Paylasir paylasmasina da, sevdikleri ona yorum birakarak odullendirmek konusunda biraz ketumdur, benim gibi, buda benim ilk yorumum. Sevgiler, cok icten sevgiler ve daha fazlasi

Adsız dedi ki...

Oh bea serilmişin çardaa yemişin içmişin raatlamışın mutlu olmuşun sen be yau!

Adsız dedi ki...

kamiş!
naber?nasıl oldun?haber aranı açma merak ediyorum.celalin ikiz bebekleri oldu. biri 1,500 diğeri 1,300kg küçücükler yani..erken olmuş.saime yengemlerinde selamı var.annemde yanımda resimlere baktı çok selamı var,dikkat etsinler diyor.selamı var,benimde selamım var herkesin selamı var....
:)))))selammm...zehra

Adsız dedi ki...

bebeklerin kg larını gr olarak yazacaktım.:)

kamiş dedi ki...

Aaa demek olmus bebekler, ben de onlari dusunmustum gecenlerde, umarim sagliklilardir.. Adlari neymis?

Bu arada ben iyiye gidiyorum, istahim acildi ne olsa goturuyorum. Burda timsah ve yilan izgarasi var, belki onlarin tadina da bakarim hahahahahahaa!! :))

Sen de herkese selam soyle bari!

Adsız dedi ki...

çok güzel resimler sevgili arkadaşlarım:)fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum sizi..dört gözle bir kenara biriktirdiğiniz anılarınızı dinlemek için sabırsızlanıyorum ..

Hülya dedi ki...

Canım geçmiş olsun.İyileşmişsin ama ne güzel.Keyif dolu gezmeler sana.Hani olur da bir kocaman günebakan kafası görürsen beni de unutma;)

Adsız dedi ki...

hu huuu...
zehra